I'm Supergirl those friends my stories
Life is AWESOME
#107
Friday, September 14, 2012 | 9:16 AM | 0 wink
hai assalamualaikum . andd yeah too many things jd nowadays . i already go through my raya , my ramadhan . my trial .too many things . yess too many things yg jadi . hm .
#106
Sunday, July 15, 2012 | 6:34 AM | 0 wink
yesterday i'm very happy . yes it was yesterday :')
#105
Monday, July 9, 2012 | 6:51 AM | 0 wink
SATU MURID SATU SUKAN SEMARAKKAN 1 MURID 1 SUKAN BERSATU KITA WUJUDKAN PERPADUAN TINGKATKAN KECRMELANGAN 1 BANGSA MALAYSIA BERDISIPLIN BERSUKAN MENINGKATKAN IMEJ NEGARA MELAHIRKAN BANGSA SIHAT SATU MALAYSIA DEMI MENCAPAI WAWASAN NEGARA . oke enough 2 rangkap haha . esok ada senamrobik . anddd yeah kena ikut rumah sukan . rumah mana buat betul2 , nanti dia tambah markah untuk cheerleader time sport day nanti . oke thenn , k baii :) assalamualaikum
#104
Saturday, July 7, 2012 | 10:53 PM | 0 wink
assalamualaikum :) heyy gaizz i've never thougt i could meet again all my girlfie time primary school . this story begin when i sedang golek2 on my bed . then phone vibrate . gotchaa! hanis send text to me . ngee . dia tanya nie je . beb kau free tak ? andd just for the four exciting word , me tanye papa then papa say yes ! ya ALLAH hanya ALLAH je yang tahu perasaan aku time tu . happy , eksaited sebak gila semua ada . btw , farahin buat some kenduri . andd yet dia ckap jemput semua kawan . by that time that lovey hanis teringat kat aku . ahahhh . thanx hanis ! oke sampai je sana . menjerit ahh . peluk bagai kan . rinduuuuuuuuuu . effyza , aileen , wong , farahin semua adaa :) really mishh them . tau . me with farahin dari standard 1 kot . gle lame kan . after four years baru jumpe balik . andd the day is yesterday ! alhamdullillah . semua lawa2 girlfren aku tau . jeloss ? haha . aci datang je , semua pakai jubah kot . aku mcm biasa dgn baju kurung lah kan :) btw , i', shooooooooooooo happy yesterday . andd the tears of happiness pun boleh mengalir sebab happy punye pasal . semua dah maju . sorang2 pakai belekbeghii . haha . btw , diorang semua single andd available . ihikss . sorry gaizz . pape pon . i love yesterday sooo damn much <3
farahin abu <3
hanis zainal <3
effyza shahirah <3 hey gaizz please take note that i love you all soo damn much ! pic lingling dgn wong tak jumpe :) but kauorang permanent dln hati nie :)
#113
Monday, June 25, 2012 | 7:10 AM | 0 wink

tomorrow sukantara ,
goodluck BIRU . goodluck pelari2 sekalian . goodluck yayan untuk muka hitam esok .
goodluck everyone . 


superb girl is from venus ,
Hayyan Fasihah
#112
| 7:00 AM | 0 wink


maybe your first love is the one that sticks with you because its the only person that receive all of you kann . but time by time , anything will change . tak payah nak sedih sangat eventhough dia dah lari nuu jauhh ke south afrika ke . oke tipu . HAHA . keep on moving dgn life baru lahh kan . its nothing pun kalau nak asek fikir bende remeh temeh mcm nie . lain lahh  if your truly madly deeply husband yg kabur :O ouhhhh . that is the most worst moment . hahh . time tu bru kau boleh nak menitik bagai ke , taknak mkn sebulan ke , nak terjun bangunan ke . *oopps . bunuh diri itu dosa . jangan buat . hah time part tu lahh people tak kesah kau nak sedih bgai . because yang kau sedihkan tu is someone yg dah permanent jd milik kauorang . for exactly its not yours truly . dia milik ALLAH . tpi ALLAH pinjamkan dia untuk kita , mestilahh kita appreciate kan :) 

actually , me cerita nie cakap nie bkn nak tuding jari kat siapa2 . tp dah semak dah dok tengok kau mcm nie . come on lahh .
beetle bkn sekor pon kat forbidden forest tuh . *okeh tipu lg . HAHA . so , from now on . think about your study first lahh tak salah kan ? k bai . 
ASSALAMUALAIKUM





superb  girl from VENUS ,
Hayyan Fasihah     
#111
Sunday, June 17, 2012 | 9:02 AM | 0 wink

Assalamualaikum . andd guess what ? me dah ketemu balek dgn purse yg hilang selama seminggu ! ahahh . alhamdullilah . kalau tak asek pening je nak buat new ic en . ececehh . happy nie happy nie ! *lompat2 sikit .
ngeeee . lepas nie dah tak nak letak sepah2 lg . PROMISE :D

okehh . boii need to go . mata dah sepet2 . esok sch . tadaaaaa~
me love youuu 
#110
| 8:16 AM | 0 wink

very awkward moment ! haihhh . people . why don't you keep hanging without no other reason ?
hampeh . nothing gonna be okayy kalau kau keep pretending like that .
it just , try to be yourself . yes ! for your own good :)
#109
| 8:04 AM | 0 wink

yeahh . this whole life , all i need when i was stress or whatever lah kan . is CHOCOLATE .
no matter what :)
so , memang tak heran lah kann sekarang aku punye weight dah naik .
this girl will become big momma soon . *ouh mannn taknak aku ! 
ahahhh 


#108
| 7:48 AM | 0 wink



addicted to MOUSTACHE hiuhiu

Older Post
rawrr!
Hello peeps :) meet here Azean ^^ drummer SPM candidates MGHSians VIVACIOUS!

Great Owner


Big Thanks
Skin By Yayan
Edited By Acap